Konec s migrénou a bolestí hlavy

22.09.2016 11:02

Po 10 letech konec s migrénami!

Více jak 10 let mne trápily nepříjemné migrény, užívala jsem po vyšetření na neurologii nejrůznější léky, sice mi pomáhaly, ale chtěla jsem mít rodinu a tak veškeré léky jsem přestala užívat. Migrény se dostavovaly v různém časovém rozmezí, během obou mých těhotenství jsem užívala pouze Paralen a jezdila do nemocnice na infuze a injekce, když už nebylo zbytí. Po druhém porodu se mi postupně začaly objevovat častěji, až byly skoro každodenní. Co jsem poznala produkty OKG (užívám Emulips, OK Alfa+ a OK Gama+), které pomohly naší mladší dceři od atopického ekzému, mám od úporných migrén konečně klid.

Marcela M., Liberec

Konečně bez migrén

Má kamarádka Zuzka trpěla nesnesitelými migrénami 11 let. Brala na to nejsilnější léky a několikrát skončila na kapačkách. Proto jsem jí nabídla užívání bylinek. Souhlasila a začala užívat Emulips Forte a OK Alfa+. Po dvou dnech již hlásila, že jí to ohromně pomohlo, že si nevzala ani jednou lék na migrénu a taky se konečně vyspala. Po měsíci užívání již nemusela nosit speciální sluneční brýle, jako ochranu proti ostrému světlu. Ohromně se zklidnila a dokonce shodila 4,5 kg. Na produkty nedá dopustit - jen chválí a chválí!

Lenka Z., Havířov

Jsem za produkty OKG nesmírně vděčná!

30 let jsem trpěla migrénami. Začala jsem slabšími léky, postupně jsem zvyšovala dávky, pak přecházela na stále silnější léky a nakonec si musela píchat injekce. Začala jsem užívat OK Alfu plus a OK Omegu plus a po asi 2 měsících jsem si uvědomila, že celou dobu jsem migrény neměla. Dodnes jsem bez migrén. Už je to přes 7 let.

Zdenka Š., Brno

Migréna je pryč, kila jdou dolů!

Od 15ti let jsem vyzkoušela hodně léků, u kterých jsem zvyšovala dávkování podle stupně bolesti, až mi přestaly zabírat. Migrénu jsem mívala 2-3x do měsíce 3-5 dnů skoro bez přestávky. Musela jsem při nesnesitelné bolesti na pohotovost na injekce, několikrát jsem byla i v nemocnici. Jsem ráda, že jsem konečně našla přípravky, které mi pomáhájí a neničí žaludek. Začala jsem OK Alfou+ a na zažívací potíže jsem přidala Emulips, který mi, mimo jiné, pomáhá odbourat přebytečný tuk v těle :-). Po Emulipsu také nemám pocit plnosti, pálení žáhy, zlepšilo se mi zažíván. Za 2 měsíce užívání mám o 5 kg méně, o 8 cm méně přes boky a o 12cm v pase. Na hubnutí jsem ještě přidala Emulips Slim.

Hana A., Zlín

Moje dlhoročné migreny sú preč!

Ja sa chcem podakovať OK Alfe+, že mi vyliečila moje migreny. Využila som dve flašky a moje dlhoročné migreny sú preč. Teraz som najštastnejší človek na svete! Dakujem tisíckrát a hlavne chcem všetkým odkázať, že za tie peniaze to stojí!

Jarka F., Tesárske Mlyňany

Po 30 letech bez migrén

Migrény jsem mívala 2-3 týdně, léky nezabíraly, končila jsem většinou v nemocnivi na kapačkách. Začala jsem užívat OK Alfu+, efekt nebyl velký, ale přibrala jsem OK Omegu-3 Complete a OK Betu+. Po třech měsících díky produktům OKG jsem zcela bez migrén. Produkty mě vrátily do života! Děkuji, že tak skvělé produkty existují.

Jaroslava K., Rudník

Migrény zmizely, zlepšilo se mi trávení, lépe spím

S Emulips Forte jsem byla velice spokojená, užívala jsem ho jeden měsíc a výsledky byly ty, že jsem se necítila nafouklá, zlepšilo se mi trávení, lépe jsem spala, což mi dělalo do té doby velký problém. Mívám docela silné migrény a s Emulips Forte zcela zmizely. Určitě s ním budu dál pokračovat a doufám, že výsledky budou ještě lepší! :-)

Nikol M., Orlová

Bolest hlavy je pryč

Trpěla jsem bolestmi hlavy a občas mi už ani prášky nepomáhaly. Na mém prvním měsíčním setkání v Praze, kam jsem jela s docela velkou bolestí hlavy, jsem ochutnala OK Alfu+ . Zhruba po 15 minutách jsem cítila neskutečnou úlevu a bolest byla pryč. Byla jsem z toho v šoku a nemohla jsem uvěřit.

Míla, Liberec

Už neví, co je to migréna :-)!

Kamarádka trpěla dlouhá léta nesnesitelnými migrénami. Pravidelně každý měsíc skončila v nemocnici na kapačkách, protože jí nic nepomáhalo. Po měsíci užívání OK Omega+ a OK Alfa+ už cítila jen slabé pobolívání hlavy. Teď, po půl roce, už neví, co je to migréna. Výrobky OKG na základě její zkušenosti už užívá celá rodina :-).

Michal M., Jihlava

Bolest hlavy během chvíle odezněla

Dobrý den, ráda se podělím o svoji novou zkušenost s Factor Base NO. Před několika dny mě od rána bolela hlava. Nejdříve pozvolná bolest, postupně ale zesilovala nepříjemná tupá bolest. Nejdříve jsem vyzkoušela "babský recept" (himalájská sůl, voda citron), který mi ale nepomohl, spíše se stav zhoršil. Nakonec !!! mě osvítilo, že by mohl pomoci FB NO. Užívá ho pár dní moje mamka, tak jsem si od ní vzala dvě lžičky (jela jsem kvůli tomu 4 km do sousední vesnice s urputnou bolestí) a užila dle návodu. Asi do půlhodiny bolest postupně odezněla a ještě chvilku jsem cítila tlak v hlavě, který ale taky asi za 15 minut ustoupil. Cítím velkou vděčnost za tak úžasný přípravek. Navíc moje maminka po dvou dnech užívání měla tak nízký tlak (léčí se s hypertenzí), že musela snížit dávku FB NO, než jí pan doktor (na nejbližší kontrole) sníží dávku léků na tlak.

Monika D.