Jarní novinky

21.03.2013 18:46

Nové příběhy – štítná zláza, bolesti páteře, tlak, horečky, opary, bílé zoubky, pálení žáhy,alergie, kinetóza nebo i konec roztřepeným konečkům vlasů!

Vše se dočtete v následujících příbězích ze života s OKG výrobky

Lida E.: kopíruji krásné příběhy :o) Ludmila L.: u nás nastal velký posun - kluky 4 a půl roku a 1 a půl roku léčíme rýmu a kašel zásadně alfou+ a gelíkem a do týdne je po problému, dříiv jsem vždy končili u antibiotik. Manžel, když viděl, jak krásně fungují, přestal být k výrobkům skeptický a o víkendu najednou přišel, že ho bolí v krku, cože to kapem do čaje a čím kloktám...

Tereza T.: Musím se pochlubit již 3 neděle jsem bez léku na štítnou žlázu brala jsem ted již po snížení 50 Euthirox a začínala jsem na 150 Letroxu než jsem začala užívat výrobky Emulips drink, FactorBaze, Alfa, Emulips Forte a dnes se cítím velice dobře nejsem podrážděná nejsou žádné příznaky nežádoucí prostě se cítím skvěle Děkuji za tak užasné výrobky a to říkali že budu brát do konce života A také se pochlubím jsem po operaci a na sonu bylo vidět že dorůstá, ale ted je naprosto v pořádku !!!

Zdenka Z. from Brno: Mé mamince a kamarádce taky okg nahradilo prášky na štítnou žlázu. :-)

Ivana Č.: ANO JE TO PRAVDA, LÉKY UŽ NA ŠTÍTNOU ŽLÁZU NEBERU,TED JDU ZNOVU PRO VÝSLEDKY NA ŠTÍTNOU ŽLÁZU,TAK UVIDÍM,ALE JE MI TAKÉ DOBŘE A POŘÁD HUBNU A TO MI LÉKAŘ ŘEKL,ŽE NIKDY U ŠTÍTNÉ ŽLÁZY NEZHUBNU,NEDÁ SE LÉKAŘŮM VE VŠEM VĚŘIT,PROTOŽE MÁME NEJLEPŠÍ VÝROBKY V CELÉM SVĚTĚ:-)

Lida E.: Jana Uhlíková: Minulý týden jsem byla u kadeřnice po 5 měsících a kadeřnice překvapená, že nemám vůbec roztřepené konečky :-) takže by zabrala omega + kterou beru? :-)

Lida E.: a ještě další: Marie Jánová: Namazala jsem dnes Anežce dáseň po vytržení zoubku OK Gelem. Krásně se ranka zatáhla. Na začátku jí to pálilo ale pak říkala jak jí to krásně chladí.
Ivana Č.: CHtěla bych se podělit o zkušenost mé maminky. V říjnu jsme ji museli odvést do nemocnice s vysokým tlakem 200/140 a bolestí páteře,píchli ji injekci a říkali,že má vše od páteře a že má měknutí kostí,že musí jít na vyšetření. Já jsem jí ihned začala dávat OK Betu,Forte, Omegu 3-Complete,a DRINK A TAU. v PROSINCI JÍ LÉKAŘ POSLAL NA RŮZNÉ VYŠETŘENÍ KOSTÍ A PÁTEŘE A DAL JÍ SILNÉ LÉKY NA BOLESTI,ALE JAK ZAČALA UŽÍVAT VÝROBKY okg,TAK ŽÁDNÉ LÉKY NEMUSELA BRÁT,PROTOŽE UŽ BOLESTI NEMĚLA. mINULÝ TÝDEN SI ŠLA PRO VÝSLEDKY,PROTOŽE DOBŘE,TAK ÚPLNĚ ZAPOMĚLA,ŽE UŽ MÁ VÝSLEDKY U LÉKAŘE. LÉKAŘ JÍ SDĚLIL,ŽE ŽÁDNÉ MĚKNUTÍ KOSTÍ NEMÁ A ŽE JÍ VÝSLEDKY DOPADLI VÝBORNĚ,ŽE S TÍM ANI NEPOČÍTAL V JEJÍM VĚKU,LETOS JÍ BUDE 77LET. mAMKA MU ŘEKLA,ŽE SI VŮBEC OD NĚJ NEMUSELA BRÁT ŽÁDNÝ LÉKY NA BOLEST,ŽE BERE POTRAVINOVÉ DOPLNKY,LÉKAŘ CHTĚL VĚDĚT JAKÉ,ALE MAMKA SI NEMOHLA VZPOMENOUT NA okg,TAK SE U LÉKAŘE STAVÍM A DÁM MU LETÁČKY. BYL PŘESVĚDČENÝ,ŽE MÁ URČITĚ MĚKNUTÍ KOSTÍ,ALE TED MU VRTÁ V HLAVĚ CO JÍ POMOHLO,KDYŽ MÁ TAK VÝBORNÉ VÝSLEDKY A TLAK V NORMĚ. jSME MO C VDĚČNÉ ZA VÝROBKY okg,MAMKA ŘÍKÁ,ŽE SE TAKHLE DOBŘE UŽ DLOUHO NECÍTILA. jSEM MOC VDĚČNÁ,ŽE JÍ VIDÍM TAKHLE ŠTASTNOU V JEJÍM VĚKU. _MOC DĚKUJI ZA okg:-)

Lida E.: Jana Uhlíková: Moje víkendová zkušenost s faktor báze kids , 5 letý syn měl opět v pátek rýmu, dostal tabletku v pátek, sobotu a v neděli bylo po rýmě . Zkusila jsem na základě doporučeních zde a opravu úžasný účinek :-)

Petra S.: Přidávám zkušenost Lídy J. : po 14 dnech používání Emulips Forte mám o 1,6 kg méně. (jsem moc ráda i když to jde pomalu ,ale na horu váha taky nešla............. Ze dne na den po návštěvě zubařky se mi vždy dělá opar, tentokrát jsem cítila jak mě svědí koutek - náběh na opar ,něměla jsem OK balzam ani gelík tak jsme si to natřela Alfou a pomohlo to , svědění zmizlo a opar nevyskočil.

Jana T.: ještě osobní zkušenost: v neděli rano mně šíleně začala bolet hlava a bylo mi špatně od žaludku. Dala jsem si Fortík, celou mši jsem cucala Kids a ve 2 odpoledne jsem v pohodě odcestovala na Čechy. Děkuji moc za produkty

Ivona Ch. from Borek: ve středu jsem si strhla nehet do půlky prstu, při tankování benzínu, v sobotu už prst díky gelu a balsámu zcela hojeno, teď jen dorůst ;)

Lida E.: jinak já sama za sbe si myslím, že jsem díky Alfě rozehnala zánět slepého střeva !!! děkuji za úžasné produkty !!

03/19/2013 11:18:19 Martina Rypalova: Díky OK Gelu, si konečně Renda čistí zuby pravidelně, holky ve škole si všimly, že má bílé zuby
Simona J.: Šimík si o víkendu udělal velkou bouli nad okem, začalo to fialovět a natékat, hned jsem mu to natřela gelíkem, trochu brečel, měl to i odřené, ještě jsem mu to namazala večer a ráno jen malý nepatrný stroupek :o)
Jana T.: mám krásnou zkušenost pani Fiorelly z Brna. Kupovala si EF XXL v den konference a předevčírem hlasila, že se cítí moc dobře po Eforte A CHCE DALŠÍ LAHVIČKU. K tomu si vzala i Betu a pro syna i Faktor Báze. Včera mi doporučila další svoji kolegyni z Brna, dnes ji budu registrovat a bude si brat EForte xxl a Alfu na migrénu. Výrobky fungují super a za to moc děkuji, jinak by obchod nekvetl jak kvete :) děkuju moc Jirko a Anetko. Moc děkuji

Misa J.: Včera jsem se vraceli od babiček s dětmi, dcerka byla od roka zvracecí dítě při každé jízdě autem. Bez Kinedrylu nedala žádnou delší cestu. Teď jsem se opět přesvědčila, že stačí před cestou (ne nalačno!) dát půl tabletky FB Kids a celou cestu se smála...ani neusnula. Mám radost!!!

Alena P.: Ve večer čvtrtek naší Madlence začalo bolet ouško a to tak, že jsem přemýšlela, že půjdeme v pátek k doktorce. Dala jsem jí 2x Kids a kapala jsem jí gelové kapky každou půl hodinu. Do půlnoci pořád plakala, ale ráno ji už ouško vůbec nebolelo.

Romana K.: dnes ráno mi psala spokojená zákaznice co užívá Emulips anýz Dobrý den,jsem s výrobkem spokojená. Nepálí mi žáha (brala jsem ráno nalačno každý den tbl předepsané specialistou, po porodu se to trochu zlepšilo, ale každý týden se ozvala) s Emulipsem se intervel zatím protáhl na 10 dní, to je doba, co užívám Emulips

Zdenka Z. from Brno: Ráada se taky podělím o osobní zkušenost. Po porodu se mi opět rozjela naplno alergie kdy jsem 2 poslední roky celý březen trpěla silnou rýmou a nesnesitelným svěděním očí a letos už jen cítím mírné polechtání v nosu, slabounkou rýmu a občas kýchnutí. Pravidelné užívání produktů mne zachránilo před užíváním léků na alergii a spousty nepříjených vyšetření na alergologii. Děkuji za OKG a doporučuji všem se stejným problémem.

Eva B.: Já také chci poděkovat našim produktům, od středy do soboty jsem ležela se skoro 39,5 horečkou, která nechtěla jít dolů potvora. Vypila jsem za ty 4 dny 1 a 1/2 alfy, snědla skoro celé balení KIDS, do toho jsem pila zázvor s citronem a medem a šlo to i bez léků :) Bála jsem se, že se rozjede rýma, kašel, knedlík v krku, ale je mi fajn :-))

Jana T.: a zkušenost mého manžela: ten měl zase v neděli rano silnou opici. Nejdříve jsem mu chtěla vynadat ale pak když jsem viděla jak mu je špatně tak jsem se slitovala a nadupovala jsem ho: Emulipsem Forte, Kids a EmulipsSlim tobolky. po 3 hodinách ležení mu už nic nebylo .)

Marcela B.: známá váží přes 100 kilo, nedařilo se jí zhubnout, pak začala brát EM.F. a po 3 lahvičkách má dole 4 kg a 4 cm v pase, je spokojená a užívá dál

Dana K. from Decin: Minulý týden jsem byla na kurzu : Leader ship - vedení lidí. Když jsem mluvila o tom co dělám a co vše u nás ve společnosti funguje - etika, školení, vztahy atd. byla jsem hodně pyšná a zaujala jsem natolik že i přímo lektorka si ode mne vyžádala katalog výrobků ! Opravdu úžasné OKG děkuji Jirkovi a Anetce moc moc moc děkuji děkuji děkuji !!!

Jana T.: ještě jedna zkušenost od Aliny z Polska. S Eforte  JE MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ, také se cítí dobře a už prodala další 2 lahvičky pro sve kamarádky. Je moc šikovná a rozjíždí se.