DÁREK pro všechny ženy

11.05.2014 11:17

Co to vlastně znamená být ženou?

Myslím si, že my ženy jsme na cestě tak trochu zabloudily. Zatoužily jsme vyrovnat se mužům, být jako oni, akční, výkonné, neměnné, logicky uvažující... A tak jsme s nimi na místo spolupráce začaly soupeřit. Ale žena nikdy nebude jako muž. Není to možné. Každý fungujeme jinak, máme rozdílné vnímání, uvažování a kvality. A tak je to v pořádku. Každý totiž máme i rozdílné úkoly v životě.

Dlouho jsem se snažila fungovat jako muž. A nechápala jsem, proč se mi to nedaří. Byla jsem nespokojená sama se sebou. Jak osvobozující bylo zjištění, že to tak být nemusí. Že se nemusím snažit vyrovnat se svému partnerovi, ale že pro něj naopak můžu být milující podporou. Že být ženou je pro mě vlastně obrovský dar. Taky přijmout partnerovo dítě a starat se o něj nebylo úplně nejjednodušší. Řešení mi dalo toto video.

Je úžasné být ženou, přijmout svoji ženskou roli a být s ní v souladu. Žena dělá svět krásnější svoji láskou a péčí. Žena totiž JE láska. Není to o tom, být puťka domácí. Musíme mít na mysli, že MY jsme pro sebe tou nejdůležitější bytostí na světě. Když začneme mít rády samy sebe takové, jaké jsme, bude nás tak přijímat i naše okolí. A pokud dovolíme svému muži být opravdovým mužem, tím, že se staneme skutečnou ženou, bude nás nosit na rukou. Moc ženy totiž spočívá právě v jejím ženství. Když je šťastná žena, je šťastný i muž a tím pádem i celá společnost :)

A speciálně pro ženy vznikl nový online program Žena je láska. Jedná se o takovou osobní zpověď Milušky Matoušové, mé velké učitelky a ženy, která si v životě prošla mnohým a dokázala to změnit. Dokázala si vytvořit harmonický vztah s partnerem, se kterým se dříve neustále hádali. Dokázala se vyrovnat s rolí matky, rolí manželky, rolí ženy. Je to silná žena, kterou ze srdce obdivuji. A proto chci dopřát i Vám poslechnout si její léčivá slova.

Za sdílení některého z videí se můžete těšit na DÁREK - e-book 10 kroků ke skvělým vztahům a zdravým ledvinám za 3 měsíce. Ve hře je také 5 osobních konzultací v hodnotě 1000 Kč!

 

Máte problémy v partnerském vztahu?
Ptáte se proč a co s tím můžete dělat?
Jak to zařídit, aby Vás muž na rukou nosil?


To všechno Vám pomůžou zodpovědět tato videa.