Záněty ledvin a močových cest, potíže s prostatou, gynekologické problémy, rizikové těhotenství

12.01.2016 12:03

Ze zimy už nemám strach!

Během zimy nebo při prochladnutí se mi opakuje časté močení a pálení v močovém měchýři. Po 3 dnech používání OK Tau plus začaly chorobné stavy mizet a už po 5 dnech se můj stav úplně stabilizoval, problémy byly odstraněné, pálení přestalo.

Miloslav Š., Bratislava

CHRONICKÉ ZÁNĚTY MOČOVÝCH CEST

Od 18 let trpím již chronicky na záněty močových cest. Kolikrát jsem již v moči neměla nález a na záchod jsem se mohla ulítat. Ten, kdo to zná, tak mi dá za pravdu, že toto je velmi nepříjemná nemoc. Zhruba před 2 a půl lety jsem zánět měla co 14 dnů a neustále brala antibiotika. Ty sice pomohly, ale za 14 dnů tu byl pocit nutkání na záchod znovu a znovu. To trvalo zhruba 3/4 roku až díky Vám a Vaší pomoci jsem se z toho dostala. Nejprve jsem brala Alfu a OK Tau vždy, když jsem na sobě již pociťovala první příznaky. Je pravda, že první den jsem měla nutkání jít k doktorovi, ale už další den byl lepší a 3 den úplně bez příznaků. Ovšem toto se pravidelně co měsíc opakovalo. Dala jsem na Vaši radu, a i když je pravda, že to stálo trochu peněz, tak jsem výrobky brala neustále 3 měsíce v kuse. Vždy ráno a večer 1 lžičku a již 2. měsíc nic neberu a zánět se "ťuk-ťuk" neozval. Což já, která na záněty trpím od 18 let, (a tento rok mi bude 35) považuji za naprostý zázrak.

Markéta A., Havlíčkův Brod

Diagnoza - rakovina prostaty PSA 47 - nelze operovat

Můj blízký v rodině přišel minulý rok (v 5/2012) s touto diagnozou. Okamžitě začal užívat Factor Base, Factor Base Kids, OK Tau+, OK Omegu-3 Complete, Emulips, OK Alfa+ a Emulips Slim Drink. V červnu nastoupil na ozařování, při tom výrobky bral dál, jen občas vynechával oleje. V srpnu byl znát první úspěch, že v noci spal a nemusel neustále na WC. Po ukončení ozařování v 12/2012 užíval všechny produkty i nadále. Začal přibírat na váze a celkově se mu zlepšil jeho zdravotní stav. V 3/ 2013 byl na kontrole a PSA bylo 0, výsledky absolutně v pořádku. Další kontrola 6/2013 - výsledky PSA 0 - v pořádku, poslední kontrola 26.8.2013 - pan doktor byl nadšený - výsledky v pořádku, PSA 0. Díky výrobkům OKG překonal to nejtěžší, co ho v životě potkalo!

Anna M., Liberec

Selhávala mi ledvina... a dnes se cítím skvěle!

Od 17 let jsem trpěla na záněty močových cest, postupem času se to přesunulo směrem nahoru a byly zasaženy ledviny. V rozsahu dvou až tří měsíců jsem měla záněty ledvin. Lékaři pokaždé utlumili mé problémy antibiotiky, ale příčinu, proč se mi to všechno děje, nikdo nezjistil. V 12/2012 došla má nemoc do takového stadia, že mi lékaři po nespočtu vyšetření oznámili, že má ledvina dostatečně nefiltruje moč, takže selhává, tudíž jsem měla jít na odebrání ledviny. V tu dobu jsem i díky svým zdravotním problémům přišla o práci, takže jsem hledala přivýdělek. Narazila jsem na OKG. V tu chvíli to pro mne bylo vysvobození - po 10 dnech užívání URO packu (OK Tau+, Emulips Slim Drink, OK Beta+, Factor Base) jsem mohla přestat brát veškeré léky a cítila se skvěle! Našla jsem nejen skvělou práci, ale i sebevědomí a zdraví, které mi chybělo spoustu let.

Barbora P., Praha

Během jednoho dne bylo po bolesti!

Má kamarádka Markéta si v pátek večer stěžovala, že ji už druhý den pobolívá podbřišek a začíná jí zánět močových cest, že to vidí na pohotovost během víkendu. Okamžitě jsem sáhla do svých zásob a dala jí své načnuté OK Alfa+ a OK Tau+, ať si ihned dá po lžičce, než půjde spát, tak znovu a opakuje minimálně 3x denně druhý den. V sobotu odpoledne jsme šly s dětmi na hřiště a Markéta mi oznámila, že už je po bolesti, ale načaté lahvičky mi prý už nevrátí :o))). Děkuji moc za další velmi spokojenou kamarádku díky úžasnýmm OKG produktům.

Petra K., Květnice

Zánět močového měchýře

Byla jsem překvapená tím, jak rychle pomáhá výrobek OK Tau+ při zánětu močového měchýře. Po asi 6 lžičkách jsem byla druhý den naprosto v pohodě! Jaká škoda, že jsem OKG neznala už dřív, možná bych ještě měla obě ledviny ... Děkuji za tak účinné produkty.

Zuzana H., Lomnice nad Popelkou

Konečně bez problémů a bolestí!

Přítelova maminka měla 2 roky veliké problémy s močovým měchýřem a močovými cestami. Lékař jí dával neustále antibiotika, která nezabírala. Měla změny v močovém měchýři - puchýřky. Nasadila jsem jí OK Alfu+ a OK Tau+. První 3 dny užívala 3x denně polévkovou lžíci a nyní bere 3x denně kávovou lžičku - je bez problémů a bolestí. Děkujeme OKG za tak vynikající produkty. Jsem zvědavá, co na to řekne pan doktor....

Zdeňka S., Hradec Králové

Děda na biopsii nemusí!

Můj děda měl dlouhodobé problémy s prostatou. Měl vysoké prostatické markery v krvi. Léky ani antibiotika nepomáhaly, lékař chtěl poslat dědu na biopsii, na kterou měl jít v listopadu. Ale jelikož měl v září narozeniny, tak jsem neváhala a obdarovala ho OK Tau+. Vybral pouze jednu lahvičku (1 měsíc), nebral žádné jiné léky, v říjnu šel na kontrolu a hodnoty v krvi se natolik snížily, že na biopsii nemusí. Hrozně nás to všechny potěšilo, děkujeme!

Jana A., Brno

Bez problémů s ledvinami, s alergií, ...

Andulka Mikezová (11 let), Liberec. Trpěla silnou alergií, měla velké potíže s ledvinami, pomočováním a velmi časté chřipky. Po užívání OK Tau+, OK Omegy+, Emulipsu, Factoru Base a OK Alfy+ bylo letošní jaro a léto úplně bez problémů s alergií, absolutně v pořádku, pomočování už neznáme půl roku a v zimě byla doma ze školy pouze 2 dny. Díky výrobkům OKG.

Anna M., Liberec

Už třetí den bez potíží!

Na jaře jsem se prochladila při procházkách se psem. Při užívání 3x denně OK Tau+ mi už první den potíže s řezáním a pálením močových cest výrazně zeslábly, další den jsem dávku OK Tau+ opakovala a třetí den jsem byla bez potíží!

Dagmar K., Brno

Operace už není třeba!

Je mi 86 let a delší dobu se léčím s prostatou. Hrozila mi laparoskopická operace. Po využívání 4 lahviček OK Tau plus mi lékař sdělil, že operace není nutná a na kontrolu jsem zván jen 1x za rok. Ostatní výrobky OKG užívám preventivně. Cítím se po nich velmi dobře.

Vladimír J., Brno

... až na hodnoty normálního stavu!

Manžel měl problémy s prostatou, užíval léky, ale výsledky nebyly příliš uspokojivé. Vzhledem k jeho vysokému věku nechtěl přistoupit k radikální léčbě. Po využívání 2,5 lahviček OK Tau plus se jeho obtíže výrazně zlepšily - až na hodnoty normálního stavu!

Věra K., Brno

Zánět močového měchýře?

Před 3 lety jsem se prochladila v bazénu. Byl z toho zánět močového měchýře. Měla jsem bolesti, že jsem myslela, že ze záchodu ani neodejdu. Nasadila jsem 3x denně lžíci OK Alfa+ a OK Tau+ a do dvou dnů bylo po bolestech.

Dr. Jana S., Brno

PO TROCH DŇOCH SA MI STAV STABILIZOVAL!

Počas zimy, po prechladnutí, opakuje sa mi časté močenie a pálenie v močovom mechúre. Bolo mi doporučené používať OK TAU+ od firmy OKG Brno. Po troch dňoch sa mi stav úplne stabilizoval, problémy boli odstránené a pálenie sa stratilo!

Ing. Miroslav Š., Bratislava

PROBLÉMY S PROSTATOU JSOU MINULOSTÍ!

Manžel měl zdravotní problémy s prostatou, kterou léčil užíváním léků. Výsledky nebyly příliš uspokojivé. Dozvěděli jsme se o výrobku OK TAU+, který jsme si objednali. Po užívání dvou a půl balení tohoto přípravku se jeho potíže výrazně zlepšily - až na hodnoty normálního stavu!

V. K., Brno

Rizikové těhotenství v pohodě

Moje kamarádka otěhotněla ve vyšším věku a lékaři jí od začátku strašili různými problémy, které by ji mohly během těhotenství čekat. Od začátku měla tzv. rizikové těhotenství a předpovídali předčasný porod. Kamarádka začala užívat OK Gamu+ - prakticky celé těhotenství - a celé těhotenství se žádná předpověď lékařů nenaplnila. Těhotenství bylo ukázkové, porod v termínu a po porodu jako jediní odcházeli z porodnice bez novorozenecké žloutenky. Kamarádka má krásnou zdravou holčičku. Gamu užívala také po porodu a věřím, že právě i díky ní holčička nevěděla co je nemoc nebo nachlazení, ani rýma...

Lydie E., Tanvald

POŠEVNÍ MYKOZY jsou MINULOST!

Dříve jsem hodně často trpěla na kvasinkové infekce a doktorka mi neustále předepisovala různé léky, antibiotika nebo zaváděcí tablety. Jelikož jsme měli vynikající zkušenosti s výrobky OKG na padání vlasů i ekzem a alergie, rozhodla jsem se řešit i tento problém radikálně a začala jsem si mazat dovnitř do pochvy OK Gel. Úleva od úporného pálení a svědění byla velice rychlá a během tří dnů bylo po problému! ... i bez dalších léků. Současně jsem začala více užívat OK Alfu+ a OK Betu+ pro odkyselení... Výtoky se mi objevily ještě asi 2x, ale vždy jsem to vyřešila pomocí výrobků OKG. Ty užívám pravidelně a mykozy jsou už minulostí. Jsem velice vděčná za produkty OKG, protože díky nim jsem vypadla z kolotoče léků, které moc nepomáhaly a mykozy se často vracely... DĚKUJI.

Lýdie E., Tanvald

PRAVIDELNÁ A BEZBOLESTNÁ MENSTRUACE!

Díky mému onemocnění (Leidenská mutace) nemohu užívat hormonální antikoncepci, trpěla jsem velmi nepravidelným mestruačním cyklem a bolestmi a křečemi. Díky produktu OK Gama+ se mi již po prvním měsíci tento cyklus upravil a ani bolesti nepřišly. Dokonce i intenzita a délka se zmírnila. Moc děkuji za Gamu, protože mi i pomohla zkvalitnit nehty a vlasy.

Marcela M., Liberec

 

Jak se o své zdraví starat v zimním období se dočtete v článku Zima - péče o ledviny a močový měchýř.