Jak výrobky OKG mění lidem životy

01.10.2013 11:36

Krásný první říjnový den,

zase nám přibyly nové zkušenosti s výrobky OKG. Přečtěte si, jak lidem mění životy. I mě.

 

OK Gel mám úspěšně vyzkoušený

OK Gel mám úspěšně vyzkoušený pro použití při štípnutí sebe i vnoučat, říznutí, bolení ucha, pálení v nose apod.

Věra M., Frýdštejn

Ostruha zmizela

OK gel mi během půl roku dokázal "zlikvidovat" ostruhu na patě.

Tomáš B.,Červený Kostelec

Konečně bez migrén a 4,5 kg dole!

Má kamarádka Zuzka trpěla nesnesitelými migrénami 11 let. Brala na to nejsilnější léky a několikrát skončila na kapačkách. Proto jsem jí nabídla užívání bylinek. Souhlasila a začala užívat Emulips Forte a OK Alfa+. Po dvou dnech již hlásila, že jí to ohromně pomohlo, že si nevzala ani jednou lék na migrénu a taky se konečně vyspala. Po měsíci užívání již nemusela nosit speciální sluneční brýle, jako ochranu proti ostrému světlu. Ohromně se zklidnila a dokonce shodila 4,5 kg. Na produkty nedá dopustit - jen chválí a chválí!

Lenka Z., Havířov

S Emulipsem Forte 3 kg dole a 8 cm v pase a bez jakékoli diety!

Stále jsem měl dojem, že na váze jen přibírám. Dlouho jsem si udržoval "svých" 95 kg a při posledním vážení jsem zjistil, že mám o 3 kg méně. Dietu žádnou nedržím, spíše naopak, co přede mnou žena neschová, sním! :-) A napadlo mne si vyzkoušet některé obleky, do kterých jsem se nemohl vejít a já se do nich opět vejdu! Takže podle mne obrovský úspěch! Za 3/4 roku 3 kg dole a 8 cm v pase a bez jakékoli diety (pouze jsem vysadil čokoládu)! Děkuji OKG za to, že mi umožnilo takovéto vynikající výrobky poznat a užívat!

Tomáš B., Červený Kostelec

I po závodech se cítí naprosto fit

Mala som problémy pri behaní, pri každom kroku ma v ľavom kolene nepríjemne pichlo a neskôr už mi to nedovolilo ani jazdiť na bicykli. Po návšteve u ortopéda mi diagnostikoval osteoartritidu, což je poškodená chrupavka a na kosti som už mala výrastky. Podstupila som už 2. operaciu. (Andrejka Dermeková je vrcholový sportovec, triatloniska.) Začala užívat produkty OKG - OK Betu+ a OK Gamu+, na zábal kolena použila OK Gel a konečně i po závodech se cítí naprosto fit. Nyní poprvé po závodech může hned trénovat, dokonce jí nevadí ani běh do kopce. Dřív to nebylo vůbec možné. Takovou sílu mají bylinky OKG!

Andrea D., Gbely, SK

Chřipky, angíny, záněty... Co to je?! :-)

Bývala jsem "samé léky, antibiotika, chytla jsem, kde co". Výrobky OKG užívám 3. rokem a musím říct, že už si ani nevzpomínám, kdy jsem byla naposledy nemocná! Děkuji OKG.

Zuzana H., Lomnice nad Popelkou

Mamka nemusela na operaci s afty!

Letos byla tchýně (77 let) objednaná na operaci vředů - aftů v ústní dutině, které se jí vytvořily po dlouhodobém užívání antibiotik. Do zákroku zbývalo 10 dní. Proto jsem jí koupila tři produkty - Emulips Forte, OK Alfa+ a OK Tau+ a doporučila užívání 3x denně. Když pak šla na plánovaný zákrok, lékařka se pozitivně zděsila a řekla, že je to lepší a není co řezat ... Produkty jí úžasně pomohly, užívá je dodnes a je s nimi nadmíru spokojená!

Lenka Z., Havířov

Zánět močového měchýře

Byla jsem překvapená tím, jak rychle pomáhá výrobek OK Tau+ při zánětu močového měchýře. Po asi 6 lžičkách jsem byla druhý den naprosto v pohodě! Jaká škoda, že jsem OKG neznala už dřív, možná bych ještě měla obě ledviny ... Děkuji za tak účinné produkty.

Zuzana H., Lomnice nad Popelkou

CHRONICKÉ ZÁNĚTY MOČOVÝCH CEST

Od 18 let trpím již chronicky na záněty močových cest. Kolikrát jsem již v moči neměla nález a na záchod jsem se mohla ulítat. Ten, kdo to zná, tak mi dá za pravdu, že toto je velmi nepříjemná nemoc. Zhruba před 2 a půl lety jsem zánět měla co 14 dnů a neustále brala antibiotika. Ty sice pomohly, ale za 14 dnů tu byl pocit nutkání na záchod znovu a znovu. To trvalo zhruba 3/4 roku až díky Vám a Vaší pomoci jsem se z toho dostala. Nejprve jsem brala Alfu a OK Tau vždy, když jsem na sobě již pociťovala první příznaky. Je pravda, že první den jsem měla nutkání jít k doktorovi, ale už další den byl lepší a 3 den úplně bez příznaků. Ovšem toto se pravidelně co měsíc opakovalo. Dala jse m na Vaši radu, a i když je pravda, že to stálo trochu peněz, tak jsem výrobky brala neustále 3 měsíce v kuse.Vždy ráno a večer 1 lžičku a již 2. měsíc nic neberu a zánět se "ťuk-ťuk" neozval. Což já, která na záněty trpím od 18 let, (a tento rok mi bude 35) považuji za naprostý zázrak.

Markéta A., Havlíčkův Brod

Začala jsem znovu běhat - paní doktorka tomu nevěřila...

Po narození mé dcery (v 28 letech) u mne propuklo astma. Nemohla jsem si dovolit běhat nebo dělat těžší práce na zahradě, neboť se u mne dostavil urputný kašel, který utlumil až "vstřik kortikoidů". Léky jsem brala pravidelně 3x denně 2 vstřiky. Od té doby, co jsem začala k OK Alfa+ a OK Tau+ brát i Factor Base, se mé astma naprosto dokonale zlepšilo. Paní doktorka sama tomu nevěřila, neboť nebylo jaro, kdy bych neskončila na kapačkách a inhalacích. A toto jaro mi dokonce snížila dávku pouze na 1 vstřik ráno. Jaro a léto bylo naprosto v pořádku a pozor - dokonce jsem začala běhat. Je pravda, že toho neuběhnu jako ostatní, že můj dech je trochu oslabený, ale před rokem jsem si toto ještě nedovedla představit. A hlavně - hodně dlouho jsem nemohla otěhotnět a teď se mi to povedlo! Jsem přesvědčena, že díky výrobkům OKG, které mé tělo uvedly do pohody!

Markéta A., Havlíčkův Brod

VELMI ŠPATNÁ IMUNITA

Moje dcerka byla neustále nemocná. Okolo 1 roku se objevil ekzém, mykózy, přidaly se dýchací potíže - bronchitidy, laryngitidy, záněty průdušek. Do toho začala mít opakované angíny. Během půl roku měla 4x antibiotika! Byla jsem z toho hodně nešťastná. Začala jsem dávat dceři Factor Base a OK Alfu+. Problémy se začaly rychle lepšit, laryngitidy od té doby neměla vůbec, ekzém skoro zmizel. Pak se objevil, v té době nový produkt, Factor Base Kids. A letos na jaře řádila ve školce nějaká silná viróza a onemocnělo naráz spoustu dětí - ve třídě zůstalo pouze 6 dětí z 24 a naše malá Adélka byla mezi těmi zdravými! To nikdy dříve neexistovalo, vždy onemocněla mezi prvními. D íky za tak úžasné produkty a velké díky, že už nemusím do dcery cpát antibiotika a další léky!

Marcela P., Stařeč

Neuvěřitelně se mi srovnal celý metabolismus

Několik let mě trápily problémy s metabolismem - bolesti žaludku, nevolnosti, nechutenství, zácpa nebo naopak průjem, podvýživa... Užíváním Emulipsu 3x denně se mi vždy hodně ulevilo po jídle a i nevolnosti byly méně časté. Pak jsem začala užívat Emulips Forte a po využívání XXL balení se mi neuvěřitelně srovnal celý metabolismus - už žádné nevolnosti, sním v pohodě celou porci jídla a na wc chodím pravidelně každé ráno. :-) Pro mě obrovská úleva! Děkuji a vřele doporučuji!

Zuzana H., Lomnice nad Popelkou