Cukrovka a OKG

02.09.2015 10:57

Marie F.: Mám diabetes 2.typu už 10 let. Začínala jsem na dietě, přidávaly se tablety, až minulý rok jsem dostala k aplikaci 2x denně inzulin. Při všech těch kombinacích léků a inzulínu jsem měla pořád špatné hodnoty cukru, hlavně toho tzv. dlouhodobého. Začala jsem užívat OK Alfu+ (1. měsíc 3x denně) nebyla jsem nemocná. Jelikož jsem i astmatička a trpím často bronchitidami, přidala jsem OK Omegu-3 Complete a po užití 1 balení jsem byla v diabetologické ambulanci pochválena, konečně hodnoty byly v normě. Inzulin mi zůstane, ale pevně věřím, že počet jednotek se mi bude díky produktům OKG snižovat. Teď užívám vše 1x denně, ještě jsem přidala Factor Base pro posílení dýchacích cest. Jsem vděčná, že jsem našla OKG!

Daria V.: Jsem zdravotní sestra - rehabilitace tzv. na volné noze a pravidelně odebírám pro svou pacientku (paní skoro 81 let) Dia pack (Emulips Forte, OK Alfa+, OK Omega-3 Complete, Factor Base Kids). Máme velké úspěchy. Během necelého roku jsme snížili inzulin o 10 jednotek. Posílili jsme imunitu, takže se mé klientce vyhnuly všechny možné chřipkové epidemie, což je skvělé.

Lenka R.: Tatínek je diabetik. Před nějakou dobou užíval produkty a díky nim si mohl přestat píchat inzulin. Jenže je to "flákač", produkty vysadil, půl roku byl v pořádku. Teď přišel nějaký stres v práci, problémy, začal to řešit jídlem. Cukr mu stoupl na 14,7 - takže okamžitě zase dostal inzulin. Já mu nasadila Emulips, OK Alfu+ a OK Omegu+ a dnes ráno mi volal, že už mu cukr klesl na 6,3 - užívá cca 14 dní! Tak z něj mám obrovskou radost. A slíbil, že už produkty nevysadí!

Jana K.: Několik roků trpím cukrovkou II.typu, užívám léky, ale téměř bez úspěchu. Letos dosahovaly mé hodnoty krevního cukru 20 mmol/l a cukr v moči kolem 4 mmol/l. Lékař mě připravoval na "píchání" inzulinu. V té době jsem začala používat OK Omegu plus. Po využití 1 lahvičky mi lékař naměřil 10 mmol/l cukru v krvi, v moči 0. Mám radost z úspěchu, cítím se mnohem lépe a navíc jsem zhubla 3 kg!

Ivona Ch.: Od svých 5 let jsem trpěla na velice časté hnisavé angíny, v pubertě začaly potíže se zažíváním, zácpou, pálením žáhy, nadváhou, byla jsem často ve stresu a unavená. O pár let později se přidaly migrény, měla jsem kolísavý tlak, nefunkční štítnou žlázu, vysoký cholesterol a cukrovku přes 20 mmol/l. Užívala jsem léky a lékařka mě připravovala na píchání inzulínu. V srpnu 2006 jsem se dostala k výrobkům OKG a začala užívat Emulips. Účinky se dostavily již 2 den - začala jsem chodit pravidelně na toaletu, přestala mě pálit žáha a být těžko po jídle. Za měsíc jsem přidala OK Alfu+, OK Omegu+, OK Tau+, Factor Base a mé zdravotní problémy začaly ustupovat. Dnes mám dokonce odebrané léky, které jsem užívala na cukrovku, cholesterol a štítnou žlázu, na víc jsem snížila váhu o 38 kg - 48 cm v pase a již 6 let jsem neptřebovala ATB ani jiné léky. Dnes užívám úplně všechny výrobky OKG a moc děkuji za to, že výrobky OKG na trhu jsou! Cítím se fantasticky, jsem plná energie a hlavně zdravá. :-)

Hana K.: Je mně 57 let, mám diabetes a s tím spojené choroby - vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, ... Vlastně jsem to špatně napsala! Měla jsem všechny tyto choroby, dokud jsem zcela náhodou neobjevila Emulips. Rozhodla jsem se ho zkusit - a za půl roku jsem o 17 kg lehčí, hodnotu cukru a cholesterolu i krevní tlak mám v normě. Má ošetřující lékařka žasla nad výsledky z laboratoře a já, abych se podělila s ostatními, jsem se stala distributorem OKG. Výrobky OKG jsem osobně vyzkoušela a vím,že jejich chvála není jen nějaká reklama! A odměnou mi je zdraví a obdiv mého okolí!

Jitka W.: Dobrý den, musím se podělit o mou zkušenost. Moje tchýně (80 let) léta trpěla na úpornou zácpu. Po užívání Emulipsu a  OK Tau plus  si upravila stolici - a nejen to - i cukrovku. Vaření senného listu a lněného semínka pomáhalo jen málo a dočasně. Až výrobky OKG ji pomalu zbavují dlouhodobého problému. Jsme obě nadšené, díky za to!

A na závěr zkušenost s novým výrobkem Factor Base NO, kterého se už všichni brzy dočkáme: Pán měl jít na uříznutí dalšího cukrovkářského prstu. Do týdne se mu tak prokrvil – že nebylo co řezat.

 

Co je příčinou diabetu a na co se při léčbě zaměřit si můžete přečíst v tomto článku: Cukrovka jak ji znáte i neznáte.