Anglicky Fantasticky

25.11.2013 12:51

Dnes Vám musím něco prozradit. Znám člověka, který se zúčastnil paměťové soutěže a dostal se snadno mezi světovou špičku. Nemá však speciální talent. Roky se totiž zabývá využitím hypnózy a poznatků o superpaměti. Pomáhá lidem, kteří si přestali věřit. 

Supertrénink Anglicky Fantasticky - AF, který přináší autor bestselleru Ovládněte svůj mozek a vyhledávaný specialista v dosahování vnitřního i vnějšího bohatství, je světově unikátním zpracováním nejpokročilejších postupů (nejblíže tomuto systému se částečně přibližují jen nejlepší jazykové školy zacházející se sugestopedií či superlearningem).

20 let zkušeností Libora Činky v zrychleném učení, hypnóze, desugestopedii, neuro-lingvistickém programování zajišťuje doslova implantaci nejdůležitějších částí angličtiny do podvědomí. Kromě toho je cílem tréninku ukázat skutečně funkční metody bez nesmyslů šířených plagiátory metod typu superlearning, kteří byť v dobrém úmyslu sloučili chybné poznatky o mozkových vlnách a hemisférách s pochybnými esoterickými postupy.  Účastníci plného tréninku budou připraveni skutečně akcelerovaným způsobem na myšlení v angličtině a dosažení velmi kvalitního zvládnutí jazyka. To přinese nejen radost z ovládnutí jazyka, ale pro mnohé tak důležitou kvalifikaci pro získání lepší pracovní pozice.

Trénink je vhodný jak pro úplné začátečníky i mírně pokročilé. Pro svůj jazykový záběr, výslovnost ve variantách britské, americké angličtiny a dle přání případně i s dalšími akcenty je tento trénink vhodný i pro pokročilejší studenty. Významným vedlejší účinkem programu je osvobození se od sugescí typů: „Nemám talent na jazyky.” či „Učení angličtiny, nepravidelných sloves, výslovnosti... je těžké.” Anglicky Fantasticky kromě toho poukáže na nesmyslné postupy šířené učiteli jazyků, kteří nepochopili, že když děti mluví i bez znalosti gramatiky, tak většina gramatiky spadá do 80% činností, které vedou jen k asi 20% výledků a naopak mluvení a hraní si s jazykem vytváří maximum.

Program tak doslova upgraduje sebevědomí studentů od 14 do 70 let, kteří mají zájem ovládnout jazyk, který je branou do objevování krás světa, ohromujícího vědění dostupného v anglickém jazyce a získání lukrativních pracovních nabídek.

Sice lze koupit jeho knihy, ale můžete ji dokonce získat zdarma.

Anglicky Fantasticky

banner-468x60.gif